Πολιτική Επιστροφών

Για την αγορά οποιονδήποτε προϊόντων από το κατάστημα μας ο πελάτης υποχρεούται πρώτα να λάβει γνώση των όρων της παρούσας εγγύησης και να δηλώσει ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της.

Τα χρώματα των εικόνων των προϊόντων όπως απεικονίζονται στην ιστοσελίδα μας μπορεί να έχουν επηρεαστεί από την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στην σελίδα μας και από τα display settings που έχετε ορίσει στον υπολογιστή σας και εμείς δεν έχουμε καμιά πρόσβαση. Η εταιρία κάνει το καλύτερο δυνατό για μια αξιοπρεπή και πιστή απεικόνιση των χρωμάτων

Επιστροφές προϊόντων/Πολιτική Υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ns97.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2467028689-6945337637 από 09:00-14:00 και 17:30-21:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή ή 09:00-15:00 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται  παρακάτω περί φθορών των επιστρεφόμενων προϊόντων κλπ. Η επιστροφή των προϊόντων γίνετε αποκλειστικά με δικά σας έξοδα, εκτός αν αυτή γίνετε με υπαιτιότητα του καταστήματος.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος ισχύουν τα παρακάτω:

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών ή να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Στην πρώτη αλλαγή δεν επιβαρύνεστε με το κόστος για τη μεταφορά του νέου προϊόντος από εμάς προς εσάς, όμως επιβαρύνεστε για την αποστολή του παλιού προϊόντος από εσάς προς εμάς, αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα αξίας εώς 80€. Για αγορές άνω των 80 € η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Κάθε επόμενη αλλαγή μετά την πρώτη, χρεώνεται με το ποσό των 6 €. Τα παραπάνω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που ο πελάτης χρησιμοποιήσει την SPEEDEX COURRIER.Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

• Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

• Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα).

• Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής).Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλατε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Η διαδικασία της αλλαγής είναι απλή και γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα 6945337637-2467028689 ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

α)Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του NS97.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ. τότε το NS97.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Refund and Returns policy for orders in Europe
As a consumer, you have legal rights to change your mind and withdraw from the sale contract with NS97.GR for any reason and without incurring any penalty within fourteen (14) days from the date on which you (or someone you nominate) received the products purchased from NS97.GR

If you decide to return products you will have to pay the return shipping costs
All products must be returned in a new and unused state, in perfect condition, with all protective materials in place and tags and stickers attached to them (if applicable), including all packaging, accessories and documents.NS97.GR reserves the right not to accept any return if the product shows signs of wear or has been used or altered from its original condition in any way.
Whatever the form of payment used, we will process the refund as quickly as possible and, in any case, within fourteen (14) days from the date it was informed of your decision to exercise your right to return, and once it has checked that the return was carried out in compliance with the above conditions.
Purchase by credit/debit card: refund time will depend on the card company, but will normally take place within two billing cycles.
Payment by PayPal: refunds will be credited to your PayPal account and will be visible immediately.The actual reimbursement of the credit card associated with your PayPal account will depend on the company that issued the card.
We do not accept product exchanges for orders outside Greece, you can return the products and place a new order with the product you want.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Wishlist
Wishlist
Σύνδεση
Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την σωστή περιήγηση, λειτουργία και προβολή σε ολόκληρο τον ιστότοπο μας άλλα και για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

SHOPPING BAG 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο