Τρόποι Αποστολής

AΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3€ .Για παραγγελίες από 50€ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex Courrier η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία.

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημα μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Speedex Courrier.

Εάν η το προϊόν είναι διαθέσιμο κατά την επιλογή του, θα εμφανιστεί η πληροφορία “Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες” εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας όπως: φυσικών καταστροφών, καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου αποστολών της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας, απεργίες και γενικότερα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν – από μεριά της μεταφορικής εταιρίας – κατά τη διάρκεια της αποστολής, καθιστώντας τον χρόνο παράδοσης μη εφικτό.

SHOPPING BAG 0

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Wishlist

Wishlist

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την σωστή περιήγηση, λειτουργία και προβολή σε ολόκληρο τον ιστότοπο μας άλλα και για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Μετάβαση στο περιεχόμενο