Τρόποι Αποστολής

AΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  • Αποστολή με Courier Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3€ .Για παραγγελίες από 50€ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex Courier η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία.
  • Παραλαβή με BOX NOW Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3€ .Για παραγγελίες από 50€ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν.

 

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου.

         box now

Πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό.

  • Παράλαβε το ό,τι ώρα θες: Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο 
  • Παράλαβε το γρήγορα: Παράδοση την επόμενη ημέρα
  • Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών

 Πως λειτουργεί;

Επίλεξε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check-out

                         

Επίλεξε το BOX NOW Locker που προτιμάς στον χάρτη

                         

 

Με την παράδοση του δέματος στο Locker, λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την BOX NOW:

  • Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας μας https://track.boxnow.gr/ ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 211-1005301
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημα μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η Speedex Courrier.

Εάν η το προϊόν είναι διαθέσιμο κατά την επιλογή του, θα εμφανιστεί η πληροφορία “Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες” εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας όπως: φυσικών καταστροφών, καιρικών συνθηκών, μεγάλου φόρτου αποστολών της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας, απεργίες και γενικότερα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν – από μεριά της μεταφορικής εταιρίας – κατά τη διάρκεια της αποστολής, καθιστώντας τον χρόνο παράδοσης μη εφικτό.

SHOPPING BAG 0

Μετάβαση στο περιεχόμενο